2011. október 20., csütörtök

Az ősz színei

A hosszan tartó nyár után októberben hirtelen beköszöntött az ősz. Nekem ez a legkedvesebb évszakom, mivel már nincs kánikula, de a nap még kellemesen simogat, langyos sugarai néha még a pulóvert, kardigánt is levarázsolják az emberről. Csak sajnos ebből az időjárásból jut a legkevesebb, talán egy-két hétig tart - jobb esetben! Idén sem volt túl kegyes az időjárás az ősz-imádók táborához, a nyárias 25 fokból egyik napról a másikra 15 fok lett, szinte fagyos reggelekkel. Aki tömegközlekedéssel vagy kerékpárral indul útnak reggelente, jól teszi, ha fejére sapkát, kezére kesztyűt húz, és rétegesen öltözködik!
Ilyenkor legszebb a természet is, pompázatos színeket öltenek a levelek, mintegy jókedvre derítve az embert, mielőtt lehullanának, engedelmeskedve a természetnek. Jól teszi, aki ilyenkor - erejéhez, edzettségéhez mért távon és terepen - túrázni indul! Bár elég nedves, párás időt ígérnek a meteorológusok erre a hétvégére, azért reménykedjünk, hogy még lesz alkalmunk néhány rövidebb kirándulásra az idén.
Gyűjtöttem néhány csodálatos őszi képet, csak úgy kedvcsinálóként!


Induljunk el ezen a csodás erdei úton


Itt a tök-szezon! Készül már a halloween dekoráció?


Nehezen száll fel a reggeli köd


Hosszúra nyúlt árnyak



    
Birtokhatár - csodás fehér kerítéssel

































Vajon hová vezet ez az út?


Csak nem ehhez a csodás birtokhoz?


Panoráma lovakkal




Barátságos ház a barátságtalan folyó partján

Neked hogy tetszenek? Szereted az őszt? 

Mivel hamarosan vége az októbernek, se szeri se száma a halloween dekorációknak. Én is szeretnék ehhez hozzáadni egy saját készítésűt, ami általad is könnyedén elkészíthető. Egy HORGOLT DENEVÉR-t! Hamarosan jövök a leírással és természetesen képekkel! Ha érdekel, tarts velem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése